LYKKEPLANETEN JUPITER GÅR INN I TVILLINGENE – ØKT DESINFORMASJON ELLER STYRKET MORAL?

Av astrologene Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland

 

JUPITER kalles den store lykkeplaneten, og bruker ca 12 år gjennom zodiaken, det vil si ca 1 år i hvert tegn. Natt til søndag 26. mai forlater Jupiter jordtegnet Tyren, for å besøke det livlige lufttegnet Tvillingene frem til 9. juni 2025. Jupiter er Skyttens planethersker.

 

JUPITER er planeten som forbindes med opplysning, høyere utdanning, ekspansjon, kultur, lengre reiser/reiser til utlandet, politikk, religion, tro og sannhet. Jupiter kan enkelt sammenfattes til trossystemet vårt, det vi sjekker med før vi tar en avgjørelse.

 

TVILLINGENE er hersket av Merkur, som vi kan kalle Jupiters lillesøster eller lillebror. Tvillingene er i mye større grad opptatt av å høre hva andre har å si, og føler seg kanskje ikke alltid helt trygg i sine egne meninger.

 

DER HVOR JUPITER (Skytten) kan være alt for skråsikker, kan Tvillingene (Merkur) være tilsvarende usikker. Så hva skjer da, når de to skal være sammen de kommende månedene?

 

Kunnskap er makt!

 

Kollektivt kan vi oppleve en ny kunnskapstørst, og et sterkt behov for å vite sannheten. Kaoset vi i dag opplever i hele verden, trenger nye ideer som forbedrer tingenes tilstand. Vi kan få ny kunnskap, som springer ut fra økt samhandling med alt fra naboen til andre nasjoner. Som resultat av økt kommunikasjon og samarbeide, kan vi få overflod og nye muligheter. Generelt vil alt som har med kommunikasjon, informasjon og kunnskap å gjøre få en oppblomstring. Det samme vil sosiale nettverk og vennskap.

 

MEN – samtidig kan vi få en sterk økning av desinformasjon. Det er ofte slik at jo nærmere man kommer å avsløre bedrag og usannheter, jo mer vil bli forsøkt tåkelagt. Vi kan vel kanskje være enige om at med inntoget av KI, så kan man heller ikke lenger stole på hverken ord eller bilder på internett.

 

HVORDAN SKAL VI DA NAVIGERE? Jupiter er vårt indre kompass, etikk og moral. En måte å forstå hvordan vi er i takt med dette på, kan være følgende: du kommer over en 500 kroner-seddel noen har mistet, halvveis under en reol i matbutikken. Bare du har sett den, og det er ingen i nærheten. Det kan være enkelt å bare ta den, ingen vil merke noe uansett. Hva gjør du? Å følge det indre kompasset, er at tanken på å ta noe som ikke er ditt, selv med garanti for ikke å bli oppdaget, ikke en gang streifer deg. Du leverer den til butikkpersonalet, slik at vedkommende som har mistet den har muligheten til å få den tilbake.

 

Fremover blir vi kanskje i sterkere grad «tvunget» til å jobbe innover i oss selv, for å se med hjertet. Vi kan komme opp i etiske og moralske dilemmaer vi ikke tidligere har møtt. Slik som verden ser ut i dag, er stort sett resultatet av hodestyrte avgjørelser. Når vi handler fra hjertet – også kalt samvittigheten – skaper vi på en bærekraftig måte. Vi forstår at alle mennesker har like stor verdi, og slutter å snakke om «dem og oss».

 

JUPITER I FØDSELSHOROSKOPET viser hvilke håp og drømmer vi er født med. Det indikerer også på hvilket område i livet vi er optimistiske, ekspansive, sjenerøse og ofte vellykkede. Samtidig kan vi også få en forståelse av hvor vi kan være skråsikre, upraktiske eller urimelige.

 

Hvert 12. år, har Jupiter gått en runde rundt horoskopet vårt. Det betyr at når vi er ca 12, 24, 36, 48, 60, 72 og 84 år gamle, avslutter vi en syklus for å begynne på en ny. Vi når helt enkelt en milepæl. I astrologien kan vi forutsi hvilke temaer som kommer inn i livet ved hver av disse syklusene.

 

STJERNEKLART TILBYR JUPITER-HOROSKOP! Det er skriftlig (10 – 20 sider), og forteller om Jupiter både i fødselskartet, og ved hver av milepælene gjennom hele livet. Datoene for de ulike fasene er selvfølgelig også med. Det er en spennende reise bakover for å forstå eget liv og erfaringer på et dypere plan, samtidig som man får et innblikk i hva de neste fasene handler om. Rapporten går fra 0 – 96 år.

 

NÅ HAR VI TILBUD PÅ «JUPITERS LØFTE» frem til nymånen 6. juni. Vi setter ned prisen med 20 % (fra kr 700) til kr 560!

 

Send oss en epost til post@stjerneklart.com for bestilling. Vi trenger fødselsdato/år, fødested (by/tettsted) og klokkeslett så nøyaktig som mulig. Er du født i 1967 eller senere, finner du klokkeslettet på helsenorge.no under «medisinsk fødselsregister».

 

Lurer du på hvilket område i livet (hus i horoskopet) Jupiter i Tvillingene vil påvirke deg, så hjelper vi deg med det ved bestilling av «Jupiters løfte».

 

FOTO: UNSPLASH/saeed karimi