Månetilbud 5.-19. april

Det er nymåne i dag, og denne gangen er Månetilbudet «Body & Soul Interpretation». Vanlig pris er kr 800 – frem til fullmånen 19. april får du rapporten for kr 600!

HOROSKOP FOR KROPP OG SJEL

Hvert av de 12 stjernetegnene styrer ulike deler av hele den fysiske kroppen. Fra Væren som styrer hodet til Fiskene som har føttene som hovedfokus. Ut fra tegnene og planetene, kan vi få en forståelse av hvor det kan oppstå ubalanser, som kan manifestere seg i mulig fysisk sykdom. Neglisjerer du et område i livet, kan det gi seg utslag i det fysiske. I denne rapporten får du et dybdeperspektiv på hva du bør ta ekstra hensyn til, for å ha det best mulig sjelelig og unngå ubalanser i det fysiske. Rapporten er personlig og på inntil 60 sider. Den gir forslag til hvilke remedier som kan skape balanse på det aktuelle området for akkurat deg. Utgangspunktet er fødselshoroskopet, så vi trenger fødselsdato, klokkeslett og stedet du er født for å utarbeide rapporten.

Vi gjør oppmerksom på at sykdom skal behandles hos lege.

Rapporten er kun tilgjengelig på engelsk. For bestilling, send mail til kristinmegeland@gmail.com,med de nøvendige opplysningene om fødselstidpunktet.

Photo by Jared Rice on Unsplash