Jupiter retrograd – revurdering av egne sannheter

FRA I DAG OG FREM TIL 11. AUGUST, går planeten Jupiter retrograd. Jupiter handler bl a om ekspansjon, fremgang, selvtillit, optimisme, filosofi og nye horisonter. Dypere sett, har også Jupiter med trossystemet vårt å gjøre, både troen på noe høyere og større enn oss selv, men kanskje aller viktigst: den troen som ligger til grunn for våre avgjørelser og handlinger. Når du erfarer noe, enten på godt eller vondt, vil dette prege deg som en sannhet. Fordi du har erfart – er det i dine øyne sant. Det er lett å glemme at andre mennesker har andre erfaringer, og derfor andre sannheter. De som er født i Skytten (som Jupiter hersker), eller har planeter i dette tegnet, vil nok kjenne seg igjen i en beskrivelse av å være påståelige. I hvert fall har de nok hørt det mer enn én gang fra omgivelsene.

NÅ ER TIDEN KOMMET FOR Å REVURDERE alt det vi tidligere har sett på som sant i eget liv. Med Pluto/Saturn/sydnoden i Steinbukken som et bakteppe (dette har vi skrevet om tidligere), vil Jupiters retrograde bevegelse gjøre at vi går dypere i oss selv enn ellers. Det er som om temaer og personer fra fortiden popper opp som paddehatter, fordi du skal se alt i et nytt lys. Litt den der at «vil du ikke, så skal du». Gjør det beste ut av tiden fra nå og frem til midten av august. Våg å erkjenne at du kanskje har utelatt noe ubehagelig. Bruk tiden til å gå i deg selv, og grav dypt. Det er en mulighet for at noe gammelt skal graves ut, let etter «best før»-merking. Når trossystemet ditt er oppdatert, er det også større sannsynlighet for flyt og ekspansjon i livet – fordi det er sannheten din!

Photo by Ula Kuźma on Unsplash